Збірна України програла третій матч поспіль на Євро-2016

Опубліковано:
21 Червня, 2016 о 22:25

Україна їде додому, так і не забивши жодного м’яча.

 



Як повідомляє lb.ua, збірна України програла свій третій матч на чемпіонаті Європи з футболу з рахунком 0:1. У грі проти поляків українські футболісти більше володіли м’ячем і завдали більше ударів, але все одно не змогли забити хоча б гол.

 

На 54-й хвилині збірна України подарувала суперникові необов’язковий кутовий, після якого відзначився Куба Блащиковські, який щойно вийшов на поле. Захист залишив без нагляду півзахисника, який виступає за “Фіорентину”, і він з лівої поклав м’яч у дальню дев’ятку.

 

 

У збірної України найнебезпечніший момент був у першому таймі, коли Андрій Ярмоленко (“Динамо”) не забив при виході віч-на-віч із воротарем поляків Лукашем Фабьянскі (“Суонсі Сіті”).

 

На матчі був присутній президент України Петро Порошенко.

 

Паралельний матч між Північною Ірландією і Німеччиною завершився з аналогічним рахунком. Німці виграли завдяки голу Маріо Гомеса (“Бешикташ”) на 30-й хвилині.

 

Таким чином, групу С виграла Німеччина з 7 очками. У Польщі стільки ж очок, але гірша різниця голів. Північна Ірландія стала третьою з трьома очками. Україна замикає таблицю з нулем очок і нулем забитих голів.

 

Нагадаємо, що і Німеччині, і Північній Ірландії збірна України програла з рахунком 0:2.

 

Збірна України вдруге грає в фінальному турнірі чемпіонату Європи. У 2012 році їй також не вдалося вийти з групи: після перемоги над Швецією пішли поразки від Франції та Англії. Тоді збірна забила два голи, обидва рази відзначився Андрій Шевченко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: