Збараж приймав Кубок асоціації гирьового спорту України

Опубліковано:
29 Вересня, 2024 о 23:04
Кубок асоціації гирьового спорту України
Фото: Роман Полікровський.

У місті Збараж відбулася визначна спортивна подія – Кубок асоціації гирьового спорту України. Змагання, що тривали три дні у спорткомплексі Збаразької ДЮСШ, зібрали 150 спортсменів з 17 команд, які представляли 16 областей країни. Це змагання стало не лише демонстрацією сили та витривалості атлетів, але й важливим етапом відбору для участі у Чемпіонаті Європи. Про це повідомив міський голова Збаража Роман Полікровський.

Масштаб та значення змагань

Кубок асоціації гирьового спорту України у Збаражі став одним з найважливіших спортивних заходів року в цій дисципліні. Змагання такого рівня не тільки сприяють розвитку спорту в регіоні, але й дають можливість спортсменам проявити себе на національному рівні. Найкращі атлети, які показали високі результати, отримали шанс представляти Україну на Чемпіонаті Європи, що відбудеться 5-8 грудня в італійському місті Пескара.



Успіхи місцевих спортсменів

Команда Тернопільської області, до складу якої входить багато спортсменів із Збаража, показала відмінні результати, посівши друге місце в загальному заліку. Особливо варто відзначити золотих медалістів: Олександра Росипка, Олега Кирика, Андрія Боднара, Вадима Карлатяна та Олега Карпеко. Срібні медалі здобули Вадим Калабун і Володимир Гуменний, а бронзові – Юрій Стрілецький, Юрій Ігнатів, Михайло Боднар та Андрій Плаксін. Не можна оминути увагою і чергову перемогу багаторазового чемпіона світу Петра Багрія, який здобув чемпіонський титул серед ветеранів.

Визнання та подяки

Міський голова Збаража Роман Полікровський висловив вдячність спортсменам за їхню працьовитість, наполегливість та відданість спорту. Він також подякував почесним гостям змагань: голові правління Асоціації гирьового спорту України Андрію Яремусу, заступнику голови комітету Спортивного комітету Державної прикордонної служби України Євгену Трачуку та члену правління Асоціації гирьового спорту України Василю Потокію за довіру до Збаразької громади в організації такого важливого спортивного заходу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гирьовий спорт, #Збараж, #Кубок асоціації, #спортивні змагання, #тернопільська область
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: