Ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції та продуктів харчової і переробної промисловості відбудеться в Тернополі 3 жовтня. Участь братимуть сільськогосподарські товаровиробники та виробники переробних підприємств області усіх форм власності.

Розміщатимуться вони на трьох масивах:



– «Східний» (площадка перед центральним стадіоном вул. Степана Бандери,15; майданчик перед рестораном «Галич» вул. Протасевича,12);

— «Дружба» (майданчик на перехресті вул. Миру-Дружби),

— «Сонячний» (вул. Л.Курбаса, майданчик біля ринку «Галицький»).

За доступними цінами можна буде придбати крупи, цукор, борошно, хлібобулочні вироби, молочні вироби, овочі, фрукти, рибу, м’ясо, мед.

Не обійдеться торговиця без частування. Скуштувати ароматної, підсмаженої з цибулькою картоплі запрошує гостей свята один із провідних агрохолдингів. Пригощатимуть усіх охочих безкоштовно і не лише картоплею з свого урожаю, а й кисілем з власного крохмалю.

Намет зі смаколиками розташується на майданчику перед центральним стадіоном міста, що на проспекті Степана Бандери. Скуштувати смаколиків можна з 9-ї години ранку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: