У Тернополі 5 жовтня з 14.00 до 15.00 години проводитимуть річну комплексну перевірку системи централізованого оповіщення цивільного захисту області. Включать усі електросирени міста та передачу мовної інформації по радіотрансляційній мережі області.

 



Ца перевірка пройде згідно з розпорядженням голови Тернопільської обласної державної адміністрації від 29 січня 2016 року №30-од «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту Тернопільської області на 2016 рік» – повідомляють в управлінні надзвичайних ситуацій Тернопільської ОДА. 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тернополянам радять завтра одягатися тепло та брати із собою парасольки

 

«Така перевірка є обов’язковою, і вважаю, що сьогодні систему централізованого оповіщення цивільного захисту області треба обов’язково випробувати,  і навіть частіше, ніж заплановано. Адже нині такий час, що не здивуєшся, якщо у місті зазвучить сирена і сповістить про тривогу, як не як в державі війна. І на випадок небезпеки, система оповіщення повинна бути справною і працювати на відмінно», – каже тернополянин Микола Шведецький.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: