Засновник компанії «Креатор-Буд» Ігор Гуда поділився враженнями від виступу на Recovery Construction Forum Ukraine

Опубліковано:
13 Квітня, 2024
Засновник компанії «Креатор-Буд» Ігор Гуда поділився враженнями від виступу на Recovery Construction Forum Ukraine
Гуда

У Києві відбувся Recovery Construction Forum Ukraine, де компанія «Креатор-Буд» виступила генеральним спонсором. Голова ради директорів компанії Ігор Гуда виступив спікером на дискусійній панелі про державну політику з відбудови України. Враженнями івд заходу поділився на своїй сторінці.

“Я мав честь поспілкуватися з одними з найбільш відданих професіоналів і діячів у сфері розбудови держави. На фоні викликів, з якими стикається наша країна, цей форум став точкою, що висвітлює шлях до відбудови та відновлення.

Розказав про досвід «Креатор-Буд» та фонду «Твори добро» у відновленні, відбудові та підтримці військових та населення. Відбудова на Херсонщині, допомога нашим захисникам — це та мала частина, внесок в яку ми робимо щодня”, — зазначив Ігор Гуда.

Форум на більше ніж 2000 учасників зібрав будівельників, архітекторів, міжнародні фінансові установи, представників держави та бізнесу для обговорення поточних викликів галузі та ефективної координації зусиль щодо відбудови України. Особливо пізнавальними були дискусії щодо ефективної координації зусиль.

“Я вдячний за можливість бути частиною такого змістовного діалогу. Давайте продовжувати працювати рука об руку, перетворюючи виклики сьогодення на віхи завтрашнього дня. Разом ми відбудуємо Україну, сильнішу та красивішу, ніж будь-коли.

З нетерпінням чекаю на наступний форум і продовжу розмову про відбудову України, соціально орієнтований бізнес та можливості, які створює діалог між бізнесом та державою”, — підсумував забудовник.

Фото: Ігор Гуда. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гуда, #креатор-буд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: