Зарваницька ініціатива не витримала випробування владою?

Опубліковано:
2 Березня, 2016

“Зарваницька ініціатива” – рух з низів, який мав запалити українців до реальних змін. Біля його витоків, серед інших, стояли теперішній голова ОДА Степан Барна та вже колишній заступник голови обласної ради Олег Боберський. Чимало було зроблено, але…

Залишившись безробітним після минулих місцевих виборів, пан Боберський готовий був послужити Україні на посаді директора регіонального відділення Фонду державного майна України по Тернопільській області. Ця посада є вакантною з моменту, як її багаторічного керівника пана Шкільняка люстрували відповідно до норм закону.

Команда голови ОДА Степана Барни не спромоглася заповнити цю вакансію, як і низку інших посад: лісництво, антимонопольний комітет тощо.

Враховуючи, що Фонд держмайна очолює вихідець з Тернополя Ігор Білоус, Олег Боберський, мабуть, через його маму, з якою вони добре знайомі по лінії Української народної партії, погодив своє призначення на посаду.

Залишалась справа за малим: погодження від свого побратима по “Зарваницькій ініціативі”, голови ОДА Степана Барни. Вже, начебто, і домовленості були, і Боберський має голову на плечах, і в скандалах помічений не був, але…

Погодження для свого друга Степан Барна так і не підписав.

Подейкують, що тепер Олег Боберський готується очолити структурний підрозділ Фонду держмайна у сусідній Львівській області, отримавши таку пропозицію від керівника установи пана Білоуса.

Не помогли ні здоровий глузд, ні дружба, ні Зарваниця. Влада – то вам не в мікрофон кричати. Тут друзів немає. Є лише інтереси.

 

ВСІ ПУБЛІКАЦІЇ АНТОНА ВЕСЕЛОГО

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: