Правоохоронці розшукали крадія, причетного до семи квартирних крадіжок. Ним виявився сорокарічний житель Закарпаття. Злодюга з чималим кримінальним досвдом. Раніше судимий за 30 майнових злочинів.

 



На слід зловмисника поліцейських наштовхнуло те, що усі крадіжки були між собою схожі. Злодій проникав у помешканя на першому та другому поверхах, розбиваючи металопластикові вікна і пошкоджуючи рами.  Впродовж кількох місяців зловмисник орудував на Тернопільщині, зокрема в обласному центрі, а також в Тернопільському та Чортківському районах. 

 

Крав переважно готівку, ювелірні вироби, електроніку, побутову техніку та інструменти – те, що можна швидко реалізувати. Крадене збував на ринках і в ломбардах, а дещо зберігав у сховках. Зокрема з однієї тернопільської квартири зловмисник викрав 8 тисяч доларів, 60 колекційних кишенькових годинників, понад 20 ювелірних виробів та ноутбук. У  селі Петриків Тернопільського району виніс побутову техніку на суму понад 2 тисячі гривень. В Чорткові з оселі пенсіонерки викрав речей на 10 тисяч гривень. Також у райцентрі він проник до Церкви християн віри євангельської і викрав побутову техніку та інші цінні речі.

 

Затримали злодія на Чортківському автовокзалі, коли він намагався виїхати за межі області. Там його помітили патрульні. Поліцейські попросили невідомого показати документи, на що той відреагував агресивно, чим сам себе і видав. Вже у відділі поліції зловмисник у скоєному зізнався. Частину краденого відшукали і вилучили.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області)

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: