Загибель тернополян у В’єтнамі: "Вони знали вбивць"

Опубліковано:
16 Червня, 2016 о 07:54

Через тиждень після виявлення у в’єтнамській провінції Нячанг двох убитих українців – Зоряни Жукової та її чоловіка Едуарда Пащенка – стали відомі нові подробиці цієї трагедії.

 



Як розповіли “Сьогодні” українці, які проживають в Нячангу, місцева поліція назвала основну версію вбивства цієї родини підприємців на діловий грунті, – пише Сегодня.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У В’єтнамі жорстоко вбили відому тернополянку

 

“Швидше за все, потерпілі знали своїх вбивць, тому як слідів злому не було виявлено. Характер поранень говорить про те, що працював непрофесіонал – на тілах виявлено безліч колото-ріжучих ран: так б’ють або фізично слабкі, або люди, які перебувають в стані сильного переляку. Поліція розглядає версію, що у загиблих були якісь проблеми в сфері бізнесу. Також є поки що непідтверджена інформація, що у цій сім’ї були нібито і якісь невиконані зобов’язання в Одесі”, – розповіли нам місцеві жителі, посилаючись на дані поліції.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто вбив тернопільську сім’ю у В’єтнамі?

 

Подруга загиблої сім’ї, одеситка Катерина Трусова, розповіла нам, що тіла Едуарда і Зоряни ще не відправлені в Україну, поки що це питання вирішується, і на це збираються гроші.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: