Зацвів Борщів вишиванками (Відео, фото)

Опубліковано:
27 Травня, 2015 о 16:00

Нещодавно студентський та педагогічний колективи Борщівського агротехнічного коледжу приєднались до Всеукраїнської акції «День української вишиванки». З цієї нагоди усі, – і викладачі, і студенти одягнули свої вишиті сорочки і прийшли на роботу та навчання. А обідньої пори у саду колежду відбулась унікальна фотосесія на згадку про цю подію.

 



Директор колледжу Ярослав Козій вважає, що такий захід сприятиме вихованню у студентської молоді почуття власної національної приналежності, її залученя до активних дій, спрямованих на популяризацію та розвиток української культури. Адже вишиванка – це символ України, дзеркало народної душі, в її візерунках закодована наша історія, наше бачення світу та духовне багатство українського народу.

 

 

Також студенти записали зворушливе відеозвернення до воїнів АТО, які зараз несуть нелегку службу на передовій із побажаннями пошвидше повертатись додому з перемогою. 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: