У депутата обласної ради від ВО “Батьківщина” Михайла Піня тимчасово конфіскували автомобіль. Сталося це вчора, 22 червня, у самому центрі Тернополя.

Депутат працює в одній зі структур обласної ради. Чоловік, як завжди, приїхав на роботу і залишив автомобіль поблизу Національного банку.

 

А близько обіду транспортний засіб посадовця забрав евакуатор.

 

Депутати та чиновники облради часто мають проблеми із паркуванням. Відповідно до розпорядження голови облради Віктора Овчарука, їм заборонено заїжджати на територію «білого дому». Винятком є лише сесійні дні.

 

Це спричиняє труднощі не тільки їм, а й іншим тернополянам-претендентам на паркомісця у захаращеному автівками центрі міста.

 

До слова, впродовж вчорашнього дня після згаданого інциденту коло Нацбанку постійно чергували двоє охоронців, попереджуючи бажаючих припаркуватися про заборону це робити обабіч заїзду до цієї будівлі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: