За задумом влади вшанування відомого українця мало проходити поміж біотуалетів?

Опубліковано:
24 Грудня, 2015 о 23:13

Біля барельєфа В’ячеславу Чорноволу у Тернополі, напередодні 78-річниці з дня його народження, встановили біотуалети. І лише в передень до визначної дати їх забрали. Напрошується запитання: невже відправляти панахиду, нести квіти та пом’янути Чорновола тернополяни мали поруч з туалетами? Чим думали ті, хто давали вказівку коли і де розміщувати «виходок»?

 



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада почула громаду: Біотуалети біля барельєфа Чорноволу забрали

 

Приблизно на тому місці, де ще донедавна «красувалися» «кабінки для справляння потреб», під час мітингу-реквієму і стояла вельмишановна влада. Цікаво, чим же таке привабливе це місце, що усіх і все до нього так і притягує? Може там «світла атмосфера», а може просто «видне» місце, а може той кавалок землі – чи не єдине місце, де ще можна потоптатися на давній бруківці, яку тернопільських вулиць давно “здерли” і на яку серед чиновників попит і так влада тупцюючи по ній смакує дух старовини? – Невідомо, але складається враження, що там, як медом помазано.

 

Фото: Олег Жак

 

Фото: ternopil.te.ua

 

А туалети “в обіді” не залишили – їм місце таки знайшли, зовсім інше…. але майже таке саме…. знову VIP-місце – уже не навпроти барельєфа найбільш шанованому українцями політику Чорноволу, а навпроти найбільш шанованому українцями поету – Тарасу Шевченку, батьку нашого народу, пророку нашої нації.

 

Фото: ternopil.te.ua

 

Цікаво, за яким же принципом у Тернополі обирають місця для біотуалетів? Чи це просто усе для комфорту людей? Зазначмо, що «виходок» як перший, так і другий раз поставили біля пам’ятника та барельєфа талановитих українців, а чому ж тоді ще не придумали встановити «нужники», скажімо, біля пам’ятника російському Пушкіну?

 

Невже це просто зневага до велетів українського народу? Співпадіння? Будемо сподіватися, що таки співпадіння. Але факти, які ми маємо, наштовхують на різні міркування.

 

Висновок напрошується один: люди, будьмо мудрими, шануймо своє і слідкуймо за своїми діями, бо інколи необдумані вчинки смішать народ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: