За скільки хвилин патрульні мають бути на місці

Опубліковано:
17 Червня, 2016 о 07:53

Як правило – 5-7 хвилин – швидкість прибуття патрульної поліції на місце, запевнив начальник управління патрульної поліції Тернополя Володимир Струк. Проте до 10 хвилин – максимальний час, коли патруль мусить з’явитись на місці події від того моменту, коли натиснули на планшеті кнопку «прийняв», пише 20 хвилин.

 



Володимир Струк розповів, коли патрульні мають прибути за викликом на місце події та як інформація потрапляє копам.

 

Всі виклики 102 потрапляють до диспетчерської. Там диспетчер приймає дзвінок. Інформацію одразу заносять до бази даних.

 

Диспетчер запитує про подію, яка сталась, час, місце, – каже Володимир Струк. – Анкетні дані заявника. Подія в електронному вигляді йде до інспектора інформаційно-аналітичної системи «Цунамі». Всі патрулі видно в режимі онлайн. Інспектор обирає екіпаж, який перебуває найближче до події, про яку повідомили тернополяни. І направляє інспекторів туди.

 

Екіпажу приходить завдання на планшет, патрульний натискає клавішу «Прийняв». До 10 хвилин вони вже мають бути на місці.  

 

– Патрульним поставлена задача якнайшвидше прибути на місце події, – каже Володимир Струк. – Зазвичай за 10 хвилин вони встигають. Але бувають різні ситуації: затори на дорозі, не завжди є можливість безперешкодного під’їзду до місця події.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: