5071 виклик за місяць роботи – такий підсумок роботи патрульної поліції Тернополя. Найбільше постанов патрульні винесли за порушення правил дорожнього руху – 1880 на загальну суму 520 тисяч гривень. 30 авто доправлено на штрафмайданчик. 29 водіїв поліцейські «засікли» за кермом у нетверезому стані. Як зазначають патрульні, найчастіше тернополяни не дотримуються правил зупинки та паркуються у непризначених для цього місцях. Правила руху порушують і пішоходи, перебігаючи дорогу будь-де. Крім усних зауважень, штрафують і їх.

 



Окрім того, патрульні щодня виїжджають на сімейні сварки. Таких викликів від 3 до 6 в день. Переважно конфлікти спалахують через пиятику. Патрульна поліція Тернополя бореться і з несанкціонованою торгівлею. Це одна з найболючіших проблем у місті. Вже вдалося ліквідувати 30 таких торгових точок.

 

Ще одне ноу-хау від патрульних – створення бази даних для попередження крадіжок велосипедів. Внести свій велосипед до неї може кожен охочий містянин. Підійшовши на вулиці до патрульних, треба вказати свої дані і технічні характеристики велосипеда. Робиться це для того, щоб у випадку крадіжки двохколісний легше буде розшукати та повернути.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: