07:12   черговим караулом ДПРЧ-3 Управління ліквідовано пожежу на балконі квартири, розташованої на 3-у поверсі житлового будинку на вул. Злуки, 25 у Тернополі, під час гасіння врятовано квартиру. Вогнем знищено меблі та речі домашнього вжитку на площі 3 м.кв та віконну раму. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

 



16:28   черговим караулом ДПРЧ-7 Управління ліквідовано пожежу сухої трави на відкритій території в с. Лапшин Бережанського району, під час гасіння врятовано будівлю. Вогнем знищено суху траву на площі 0,005 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

 

17:29 ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-3 Управління ліквідовано пожежу сухої трави на відкритій території в с. Острів Тернопільського району. Вогнем знищено суху траву на площі 0,001 га. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

 

01:48  черговим караулом ДПРЧ-12 Управління ліквідовано пожежу житлового будинку в с. Лошнів Теребовлянського району, під час гасіння врятовано 2 будівлі, всього матеріальних цінностей на суму 150 тисяч гривень. Вогнем знищено покриття будівлі на площі 250 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: