За минулу добу сталося 4 ДТП, в яких одна людина загинула

Опубліковано:
7 Вересня, 2015 о 20:42

Чотири дорожньо-транспортних пригоди трапилося у неділю, 6 вересня, на дорогах Тернопільщини.

 



О 00.30 у Зборівський райвідділ міліції надійшло повідомлення від фельдшера Залозецької лікарні про виявлення трупа у селі Ренів. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що чоловіка, 1989 року народження, збив невідомий автомобіль та втік з місця автопригоди. Потерпілий від отриманих травм помер на дорозі. Правоохоронці розшукують водія-втікача.

 

На Чортківщині про аварію з потерпілими повідомив диспетчер швидкої. На центральній дорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, поблизу селаЯгільниця, водій автомобіля “ВАЗ-2106” не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом. Внаслідок удару пасажира автівки, двадцятилітнього юнака, із травмами та переломами доправили в травматологічне відділення Чортківської лікарні.

 

Із забоями шийного відділу хребта та грудної клітки звернулися в травмпункт Рівного три місцевих мешканки – 1930, 1942 та 1960 років народження. Жінки потрапили в дорожньо-транспортну пригоду неподалік Кременця.

 

Слідчо-оперативна група встановила, що житель Рівного, керуючи автомобілем “ФОЛЬКСВАГЕН ГОЛЬФ”, на автодорозі Кременець-Онишківці не впорався з керуванням. Внаслідок цього автівка перекинулася і троє пасажирів отримали травми.

 

Інформація про ще одну аварію в неділю надійшла о 16.20 в Тернопільський міськвідділ міліції від чергового лікаря бригади швидкої допомоги. Він повідомив, що на вулиці 15 Квітня ДТП з потерпілими.

 

На місце події виїхали працівники державтоінспекції. За попередньою інформацією, водій автомобіля “Крайслер” не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся з автомобілем “Мітсубісі”. Внаслідок удару, пасажирка “Мітсубісі” отримала тілесні ушкодження та струс головного мозку.

 

Усі автопригоди внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває слідство.

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: