29 з них – у Тернополі. Правоохоронці кажуть – кражіжки транспортних засобів – один із найпоширеніших злочинів в Тернополі. Злодій вдаються до різних способів заради наживи.

 



Старіші автомобілі крадуть способом підбору ключа, зламу серцевини. А сучасні автомобілі  чи дорогі іномарки відкривають, скануючи авто чи навіть перепрошиваючи бортовий комп’ютер. Поліцейські кажуть, нерідко власники автотранспорту самі провокують злочинців – забувають зачинити вікно, залишають в салоні цінні речі, паркують машини у неналежних місцях або нехтують елементарними правилами захисту авто. Один з виходів із ситуації – це встановлення системи GPS-навігації.

 

Вона встановлюється приховано. Тут можна встановити кнопку тривожного виклику. Поліцейські бачать місце пересування машини і в будь який момент можуть приїхати на виклик триважної кнопки за 3-5 хвилин. Обладнання приймає сигнали з GPS-каналів та супутників. Тому автовласник може  спостерігати і контролювати свій транспорт з будь-якої точки. Для цього потрібно лише знати пароль та мати доступ до Інтернету.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: