За захист державного прапора міліція затримала трьох громадян

Опубліковано:
12 Грудня, 2014

11 грудня на розі вулиць Хрещатик та Прорізна трапилася бійка. Її учасниками стали українські фани та французькі вболівальники «Сент-Етьєну» (щоправда, більшість «французів» мала арабське походження). Як говорять очевидці, причиною конфлікту стала наруга французьких вболівальників над українським прапором.


Українські вболівальники вчинили гідно. Як наслідок, одинадцятеро знахабнілих «гостей» потрапило до київських лікарень з тяжкими травмами. Декілька «французів» отримали легші травми.

 

Здавалось би, дії українських фанів мають ставитися за приклад іншим громадянам. Натомість вболівальників із Франції потрібно взяти під варту, завівши проти них кримінальну справу, адже, згідно з діючим законодавством, наруга над державними символами є злочином.

 

Проте міліція затримала не «гостей» із Франції, а трьох киян, які стали на захист своєї національної гідності. Очевидно, «державним символом» для міліції є лише портрет Петра Порошенка… 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прапор, #тернопіль, #тернопільські новини, #фанати, #футбол
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: