З них дві – в обласному центрі. У  Тернополі на вулиці Ломоносова, 42 горіла господарська будівля. Вогонь знищив покрівлю будівлі площею 100 метрів крадратних, пошкодив речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано, а під час гасіння врятовано 3 будівлі і матеріальних цінностей орієнтовно на суму 500 тисяч гривень.  Також у місті загорілась дачна будівля на території садівничого товариства «Ювілейне». Пошкоджено речі домашнього вжитку.

Господарська будівля горіла і в Збаражі на вулиці Січових Стрільців. Пожежею  пошкоджено перекриття будівлі та речі домашнього вжитку. Пожежникам вдалось врятувати 2 будівлі та матеріальні цінності.



У селі Лозова Тернопільського району загорівся дачний житловий будинок. Вогнем знищено покрівлю будівлі, господарський інвентар. Пожежа на горищі житлового будинку трапилась в селищі Мельниця-Подільська Борщівського району на вулиці Худиківській, 7. Її причину та матеріальні збитки встановлюють. На щастя, саму будівлю вдалось врятувати.

У Бучачі на вулиці Генерала Шухевича, 55 на території меблевого цеху виникла  пожежа  в  сторожовому  приміщені. Пожежа виникла і в Гусятині в приміщені недіючого санаторію «Медобори». Пожежу оперативно загасили, таким чином врятувавши будівлю.

За матеріалами управління ДСНС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: