41-річну жительку села Новосілки Заліщицького району змусив до задоволення сексуальних потреб її сусід. За словами жінки, вона зайшла до нього, щоб позичити обігрівач. Той погодився, однак почав вимагати «плату», натякаючи на інтим. Оскільки на це жінка не погоджувалась і хотіла піти, наполегливий сусід почав погрожувати їй ножем, грубо її домагаючись.

Потерпіла звернулась у поліцію. Зловмисником виявився 19-річний місцевий житель. “Залицяльник” раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж. В момент, коли до нього зайшла сусідка, він перебував «під кайфом». На горищі в наркомана поліцейські знайшли зелені рослини, схожі на “канабіс”. Вилучене направили на екпертизу. Парубку ж інкримінують дві статті Кримінального Кодексу України – 153 – насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, а також 309 – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.



За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: