За два роки “Свобода” стала найкращою за всіма показниками фракцією у ВРУ (ІНФОГРАФІКА)

Опубліковано:
3 Листопада, 2014 о 11:43

Про це заявив народний депутат свободівець Юрій Сиротюк і навів статистичні дані: “За два роки “Свобода” стала найкращою за всіма показниками фракцією у ВРУ. Дисципліна, голосування за всі необхідні законопроекти, зупинення тушкування в інших фракціях, зрештою єдина фракція, яка не кнопкодавила. Свободівці – автори та співавтори найрезонансніших законів, найкраща робота в округах.

 



Це факт і факт незаперечний.

 

інфографіка

 

Але ж олігархи і далі монопольно володіють медіа. Тому про факти на ТБ не говорять. У медіа поширюють домисли. Про українських націоналістів-фашистів і руку Кремля, при чому одночасно.

Про радикальних провокаторів то боягузів. І це теж вкупі.

 

Причина зрозуміла – «Свобода» єдина антиолігархічна сила, яка буде в новому парламенті, а кожне нове місце «Свободи» в парламенті – це черговий етап до знищення путінського панування і засилля олігархату в країні.

Хитрі олігархи вже встигли порозкладати яйця в різні виборчі нові і блискучі корзини, ось тільки перша фракція націоналістів муляє очі.

 

інфографіка

 

Тому вчора й повідомлення про свободівські провокації були анонсовані швидше, ніж відбувся марш УПА, і грубезні аналітичні статті – «очень даже безкоштовно» -розміщенні в інтернеті та у пресі, і політологів геть непродажних, миттєво підтягнули. Отож страх перед українським націоналізмом та його носіями і далі залишається ключовим для антиукраїнської системи.

Не поборовши олігархії – Революція гідності не переможе! А не перемогти ми не можемо!”, – заявив націоналіст.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: