За 8 місяців платники податків Тернопільщини отримали майже 73 тисячі адмінпослуг

Опубліковано:
25 Вересня, 2024 о 23:13
Що чекає на українців з вересня
Нові податки та акцизи. Фото з відкритих джерел

Упродовж січня-серпня 2024 року фахівці структурних підрозділів ГУ ДПС у Тернопільській області надали 72798 адміністративних послуг. Це на 8764 послуги більше, ніж за аналогічний період 2023 року. У тому числі ДПІ та управлінням податкових сервісів за 8 місяців надано 48308 адмінпослуг. Порівняно з аналогічним періодом 2023 року кількість наданих послуг збільшилася на понад 6 тисяч.

У структурі наданих адміністративних послуг найбільшу питому вагу займають послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків, які були надані майже 30 тисячам фізичних осіб (40%), надання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків, яка була надана майже 15 тисячам фізичних осіб (20,4%), витягів з реєстру платників єдиного податку – понад 6 тисячам (8,4%), реєстрації платників єдиного податку – понад 4 тисячам (5,6%).



Сектор інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #адмінпослуги, #податкова
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»
20:15, 25 Вересня, 2024

Лариса Римар: «Спільно, підтримуючи один одного, ми зможемо успішно долати життєві труднощі»

ТОП новини тернопільщини: