Сьогодні у Тернополі з 5 ранку протягом дня активісти «УНСО», цивільного корпусу «Азов», «Автомайдану», «Правого сектору», «Молодіжного Націоналістичного Конгресу», «Самооборони Майдану» Тернопільщини блокували склади російської компанії «Мегаполіс». Люди не давали автівкам відвозити продукцію до торгових точок.

 



Учасники акції кажуть: це неприпустимо, що найбільший дистриб’ютор цигарок в Україні – це компанія «Мегаполіс-Україна», яка входить до російської групи компаній «Меркурій» олігарха Ігоря Кесаєва. На думку активістів, не може такого і бути, щоб у Тернополі процвітав бізнес країни-окупанта. Представник «Самооборони Майдану» Тернопільщини Іван Ковалик наголошує: «Це нечувано, щоб у самому серці західної патріотичної України, активно реалізовувати російські цигарки. Нам не можна цього допускати, не розумію, як після Майдану та нинішніх подій на сході України, влада все ще на це не реагує. Цією акцією ми хочемо привернути увагу керівництва держави до даної проблеми, а також закликати усіх громадян бойкотувати російську продукцію».

 

Голова тернопільського осередку ВО «Автомайдан» Ігор Васильків розповідає: «Часто спілкуємося з експертами, які вивчають схожі ситуації і від них, зокрема, дізналися, що Росія не тратить грошей на війну з Україною, Росія їх в Україні заробляє і звідси ж передає на потреби бойовиків, які і вбивають наш народ. Тому цьому треба поставити крапку».

 

Якщо активістів не почують – акцію протесту обіцяю продовжити. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: