Там на одному з контрольно-пропускних пунктів затримали 16-річну тернополянку, яка втекла з дому, маючи намір дістатися до Єнакієвого, що на Донеччині (місто контролюють сепаратисти), на батьківщину свого 19-річного хлопця.

 



Як повідомили у ГУ Національної поліції Донецької області, дівчину з хлопцем помітили на пункті пропуску в Мар’їнці, коли вони намагалися проїхати на територію «ДНР». При цьому дівчина з 18 травня перебувала в розшуку. З’ясувалося, що півтора року тому хлопець з батьками переїхав з Єнакієвого до Тернополя й там познайомився з дівчиною, однак батьки були проти, щоб вони зустрічалися. У Донецькій області живе бабуся хлопця, яка погодилася дати притулок сучасним Ромео і Джульєтті.

 

Наразі хлопець в одному з управлінь Нацполіції, а тернополянка до приїзду родичів перебуватиме в центрі психологічної підтримки.

Джерело: НОВА Тернопільська газета

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: