З початком опалювального сезону зростає ймовірність побутових пожеж

Опубліковано:
15 Жовтня, 2016 о 22:13

Управління ДСНС України у Тернопільській області закликає краян дотримуватись заходів безпеки. Оскільки розпочався осінньо-зимовий опалювальний сезон, люди інтенсивно використовують обігрівальні прилади, значно зростає небезпека виникнення пожеж у побуті.

 



 

Зокрема, не варто використовувати для обігріву приміщень  саморобні нагрівальні прилади і газові кухонні плити. Відстань від приладів електроопалення до горючих матеріалів і конструкцій має становити не менш 0,25 метра. У разі використання серійних нагрівальних пристроїв прослідкуйте за тим, щоб вони були надійно встановлені, обмежте до них доступ дітей. Дотримуйтесь правил пожежної безпеки при використанні індивідуальних систем опалення та систем пічного опалення в будинках. Не залишайте без нагляду у разі виходу з приміщень увімкнені в електромережу нагрівальні прилади, телевізори, праски тощо. Не паліть у ліжку. Паління у ліжку – одна з головних причин смертельних випадків при пожежах в оселях.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: