З «Алеї Миру» якась злидота вкрала висаджені недавно дерева

Опубліковано:
17 Листопада, 2015 о 16:23

Саме так можна назвати тих, хто посмів викопати і вкрасти молоді кулясті туї на масиві Дружба. Нагадаємо, що «Сквер Миру» недавно започаткували в Тернополі студенти в рамках Всесвітньої акції. В планах молодих людей було ще встановити і огорожі для молодих дерев. До акції підключились і громадські активісти.

 



Про прикрий інцидент з кулястими туями повідомив на своїй сторінці у Фейсбук громадський активіст Олександр Башта: «Ще вчора саджанець кулевидної туї був, а сьогодні вже немає, – написав на своїй сторінці у Фейсбуці Олександр Башта. – Дівчата з кафедри біології педагогічного університету в минулу суботу на проспекті Миру висадили саджанці деревця туї, започаткувавши тим самим Сад Миру. Гарна ідея, розпочали дівчата втілювати, журналісти написали, люди взнали та підтримали. Висадили перші деревця. Я пообіцяв зробити огорожу для “молодняка”, щоб люди не зламали та собаки не запісяли. Сьогодні приїхав, а вже одного деревця немає. Ще вчора було, а сьогодні вже нема … Напевно і решту “потихеньку” вкрадуть. Ось так і живемо. Як крадіжкам запобігти ? Я не знаю … На фото видно, як злодій старанно замаскував листям сліди свого злочину.»

 

Судячи з того, що це декоративні деревця, то швидше за все це зробили не хулігани заради дурної розваги, а хтось такий, кому вони пригодяться на власному подвір’ї або дачному участку. Звичайно, сам туди не поліз, але за гроші чи пляшку горілки можна купити і виконавців.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: