З зони АТО повернувся додому народний депутат України Тарас Пастух (ФОТО)

Опубліковано:
16 Листопада, 2014

Учасник бойових дій в зоні АТО, рядовий розвідроти 128 гірсько-піхотної бригади, Тарас Пастух приїхав до Тернополя. Чоловіка зустрічали рідні та друзі. В багатьох на очах були сльози радості.


 

Вітали на пероні не лише з поверненням живим та здоровим, а й з обранням до Верховної Ради України. Емоцій було багато бо ж Тарас Пастух не бачив дітей декілька місяців, бо ж ніс службу під Дебальцевим.

 

Воювати, нагадаємо, пішов добровільно. Взяти участь у виборах чоловіка переконали друзі, які й провели за нього вибори. Ближчі плани Тараса – натішитись родино та дітьми. Проте вже зараз готовий діяти. Одні з перших кроків – робота над вирішенням питань пов’язаних війною в країні.

 

  • Коли залишав місце дислокації на Сході, відчуття були дуже двоякі, – зізнається пан Тарас. – З одного боку там залишились друзі, а з іншого боку є розуміння того, що в рази ефективніше вирішити ситуацію в країні вдастся в парламенті. Хлопці з якими ніс службу «випихали» мене та казали, що там, у владі, я зможу досягти для перемоги більшого. Є багато проблем, які влада давно вже мала б вирішити. Стосуються вони як ефективного ведення бойових дій так і адекватного озброєння. В країні виготовляють новітню та ефективну зброю, але наша армія її не бачить. Так не повинно бути!

Чоловік за місяці в АТО, бачив не лише війну, а й загибель бойових побратимів. Тому, переконані його друзі, він не зрадить людей, які на нього покладаються.

 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пастух, #тарас, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: