Україна переможе агресора завдяки стабільній економіці, національному відродженню та патріотизму. Про це в інтерв’ю журналу “Країна” сказав третій президент України Віктор Ющенко.

 



“Компонентом перемоги повинна бути політика національного відродження. Проїдьте по Києву, подивіться на вітрини. Ви скажете, що живете у столиці незалежної України? Це десь за Тулою побачите таку мову, чужу рекламу. Якщо подивитися ззовні, це світ не нашої культури. Бо суть національного – це мова. Якщо ви втратили мову, ви втратите державність. Тоді вам легше житиметься у колонії “, – сказав Ющенко.

 

За словами політика, Донецьк і Луганськ мають взяти приклад з Одеси і Дніпропетровська. Там зупинили “русский мир”.

 

“Подивіться, як в одних і тих самих викликах повів себе Луганськ і Одеса. Донецьк і Дніпропетровськ. Я розумію, що велика відповідальність Києва. Але, вибачте, і ваша. Ви – громадяни. Чому одні громадяни вчинили так, як в Одесі. І я їм аплодую. Пишаюся. Не очікував, що одесити так вчинять. Чи майже російськомовний Дніпропетровськ. А чого цього духу не вистачило у Луганську? Чого цих солідарних обов’язків не вистачило у Донецьку?”, – зауважив він.

 

 

На думку Ющенка, ще одна запорука перемоги – стабільна економіка.

 

“Наступний пункт – це фінанси й економіка. Гривня і ціни повинні бути стабільними. Тоді економіка почне динамічно розвиватися. І мілітарна, зокрема”, – резюмував він.
Більше читайте в ексклюзивному інтерв’ю Віктора Ющенка журналу “Країна” 24 березня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: