Юні тернопільські легкоатлети – серед переможців на літній Гімназіаді України

Опубліковано:
30 Травня, 2024 о 16:37
Юні тернопільські легкоатлети – серед переможців на літній Гімназіаді України
Юні тернопільські легкоатлети – серед переможців на літній Гімназіаді України.

Юні тернопільські спортсмени здобули призові місця на VI літній Гімназіаді України з легкої атлетики. Це вихованці Тернопільської обласної дитячо-юнацької спортивної школи з літніх видів спорту. Змагання відбувалися у місті Біля Церква на Київщині.

«Єва Овод здобула бронзову нагороду в спринті на 100 м з результатом 12,87 с і встановила новий рекорд області серед дівчат до 14 років. Тренують талановиту спортсменку Софія та Назарій Рибії. Найкращий результат показав Максим Лаврик, який завоював І місце у штовханні ядра (вагою 5 кг) з результатом 16 м 32 см і здобув бронзову медаль у метанні диску (38 м 87 см). Тренує спортсмена Іван Панасюк. Яна Вівчарик зайняла достойне VI місце в бігу на 100 м з результатом 13,17 с, підкоривши особисте досягнення. Тренує спортсменку Олег Данилюк», – написали на сайті Тернопільської обласної ради.

Юні тернопільські легкоатлети – серед переможців на літній Гімназіаді України.



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Гімназіада, #легка атлетика, #спорт
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: