Збираючись у відрядження, у відпустку чи в гості до родичів, не беріть з собою переживань за безпеку оселі та іншої власності. Перекладіть цю відповідальність на Поліцію охорони! Під її вартою нині перебувають понад 11 000 об’єктів, майже 5000 з яких з особистим майном громадян, тобто будинки, квартири, гаражі…

«Ми встановлюємо сигналізацію і на короткий період, тобто на час відрядження чи відпустки, – пояснює заступник начальника Управління поліції охорони в Тернопільській області Олексій Дзюра. – Вибір охоронної системи відбувається індивідуально, враховуючи особливості помешкання і побажання замовника послуги: чи він хоче захистити оселю тільки від зловмисників, чи ще й від затоплення і пожежі. Але в будь-якому разі встановлення сигналізації від обстеження приміщення – до укладення договору займає один-два дні».

За детальнішою інформацією телефонуйте 9899. Дзвінки з мобільного безкоштовні. Лінія працює цілодобово.



>Управління поліції охорони в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відпустка, #поліція охорони
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: