Є графік можливого відключення світла на Тернопільщині з 13 до 19 травня

Опубліковано:
13 Травня, 2024 о 07:17
Як Тернопільщина готується до можливих блекаутів: ключова інформація
Енергетична система України. Фото з відкритих джерел

Графік погодинного відключення електроенергії на Тернопільщині з 13 до 19 травня опублікували на сайті «Тернопільобленерго». 

Даний графік розроблено ВАТ «Тернопільобленерго» з метою стабілізації забезпечення електропостачання споживачів Тернопільської області та застосовується для дотримання доведених НЕК «Укренерго» лімітів споживання електричної енергії для Тернопільської області з метою збалансування енергосистеми України. У разі гострої необхідності, ВАТ «Тернопільобленерго» буде застосовувати вимкнення електропостачання споживачів Тернопільської області і в поза зазначені години вказані у цьому графіку, – пояснили енергетики. 

У разі відсутності потреби у зазначені години вимкнення електропостачання споживачів застосовувати не будуть. Під час повітряної тривоги, працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, це теж може збільшити перерву в електропостачанні. Якщо вулиця повторюється в обох групах це означає, що відключення буде стосуватись різних будинків однієї вулиці.



Вимкнення згідно з даним графіком не застосовуватимуть до об’єктів критичної інфраструктури. Подивитися графік вимкнення, а також в якій групі ви перебуваєте, можна за посиланням тут. 

Графік відключення світла на Тернопільщині
Графік відключення світла на Тернопільщині
Графік відключення світла на Тернопільщині

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #графік, #світло
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: