Якою буде погода наступного тижня

Опубліковано:
5 Квітня, 2015 о 20:32

До мінливих погодних умов метеорологи радять готуватися жителям краю на наступний тиждень. Проте поступово температура повітря буде підвищуватися, а опадів далі буде менше.

 



Мінливість погодних умов на Тернопільщині зумовлена впливом атмосферних фронтів, кажуть метеорологи. Негода ще триватиме кілька днів. Проте вже з наступного тижня буде дещо тепліше. А опади припиняться ближче до наступних вихідних.

 

«Найближчими днями в області погода буде хмарною. Часом можливий мокрий сніг. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 метрів за секунду, вранці та вдень пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі від нуля до п’яти градусів морозу, вдень від одного до шести градусів тепла. Аналогічні погодні умови будуть і в обласному центрі», – повідомили у Тернопільському обласному гідрометцентрі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #погода, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: