Окрім святкових застіль, вихідних перед телевізором та душевних посиденьок у кафе та ресторанах, тернополянам пропонують на свята відпочинок для душі. У місті відбуватиметься чимало цікавих заходів. Анонси головних читайте далі.

 



Виставка дідухів та екоялинок
25 грудня – 19 січня в Українському домі “Перемога”. Дідухи створені викладачами й учнями обласного еколого-натуралістичного центру, майстри з районів Тернопільщини. Зокрема тернополяни можуть побачити і гігантський дідух заввишки 2,4 м.

 

TernopilVelo New Year 2016
2 січня
Долучитися до акції вони запрошують усіх велолюбителів від 13 років. Збір учасників – у суботу 2 січня о 15.00 на Театральному майдані. З собою потрібно мати новорічну атрибутику, як мінімум «дощик».

 

 “Для тих, хто в дорозі”
8 січня, 19.00
Починаючи із 19-ї години, на залізничному вокзалі гратиме Галицький камерний оркестр.

 

Оркестр на Театралці
10, 17, 19 січня
«Оркестра Волі» гратиме для тернополян на Театральному майдані. Точний час ще уточнюють.

 

Ялинка міського голови 
13 і 14 січня, 14.00
У ПК «Березіль» наймолодших розважатимуть мюзиклом «Русалонька».

 

Концерт колядок
15 січня, 18.30.
Концерт колядок “Радуйся, земле” влаштовує тернопільська філармонія. Виступить камерний хор філармонії та академічний ансамбль народної музики “Візерунок”.

 

Парад вертепів, фестиваль
17 січня, 14.00
Фестиваль «Галицьке різдво». Парад вертепів «Нова радість стала». Відзначення переможців конкурсів «Різдвяне диво» та «Феєрія новорічного міста».

 

Дозвілля пропонує Тернопільський драмтеатр. Після вихідних, починаючи з 9 січня актори покажуть музичну комедію «Ніч перед Різдвом». Кінотеатр Сінемасіті працюватиме: 31 грудня — до 21:00, 01 січня — з 12:00, 06 січня — до 18:00, 07 січня — з 12:00.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: