Психологи підрахували: восени майже 50% людей страждають від осінньої депресії. В сірий похмурий день бажання начебто вичерпуються, вранці важко вставати, лінь іти на навчання чи роботу. Як стверджують лікарі, така млявість – відповідна реакція організму на те, що восени зменшується світловий день. Проте серйозно замислитись та звернутися до фахівців необхідно тоді, коли такий стан – затягнувся надовго і крім поганого настрою у людини – і незадовільне самопочуття – відсутність апетиту, апатія, слабкість та безсоння, – розповідає психолог Галина Несмашна. Ці симтоми можуть бути наслідком серйозних психологічних проблем.

 



А щоб почуватися добре і мати хороший настрій восени психолог радить більше вести активний спосіб життя, спікуватися із позитивними людьми, зайнятись улюбленим хобі чи творчістю, допомогти іншим, відчувши свою користь у суспільстві.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: