Як народні депутати від Тернопільщини голосували за відставку Яценюка

Опубліковано:
17 Лютого, 2016 о 07:26

Верховна Рада України провалила резолюцію недовіри Кабінету Міністрів України.

 



За постанову №4080, проголосувало 194 депутати. Ця постанова мала б набрати чинності з моменту її прийняття. Тепер це питання не можна буде піднімати до кінця поточної сесії парламенту. Тож уряд Яценюка зможуть відправити у відставку аж у вересні.

 

Резолюцію вніс до Верховної Ради лідер фракції “Блок Петра Порошенка” Юрій Луценко. Її раніше підписали 159 народних депутатів.

 

“За” відставку Кабміну проголосували 136 депутатів від БПП, 28 позафракційних, 8 членів “Опозиційного блоку”, 25 депутатів від “Об’єднання “Самопоміч”, 15 членів Радикальної партії, 6 депутатів з групи “Воля народу” і 15 представників “Батьківщини”.

 

З нардепів, котрі представляють Тернопільщину, відставку уряду підтримали всі, крім Романа Заставного. Так, за питання “про відповідальність Кабінету Міністрів України…” проголосували Микола Люшняк, Ігор Побер, Тарас Юрик, Олег Барна, Тарас Пастух, Юрій Чижмарь та Михайло Головко. Роман Заставний, як і вся фракція “Народного фронту”, не брав участі у голосуванні.

 

З результатами голосування можна ознайомитися тут.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: