Як Надал не старався, а Дулеба – депутат

Опубліковано:
18 Серпня, 2015 о 15:22

Сьогодні, 18 серпня, на сесії Тернопільської міської ради приймали рішення, чи бути Ігорю Дулебі далі депутатом тієї ж міськради. Нещодавно колишні однопартійці-свободівці зробили усе, щоб виключити його з партії, а тепер вирішили позбавити депутатського мандата. Та якщо на партійних зборах у пана Дулеби підтримки було мало (та й сам він каже, що залишив партію за своїм бажанням), то серед міських депутатів більшість стали на його бік.

 



Ймовірно, найбільше був зацікавлений у позбавленні Ігоря Богдановича депутатського мандата міський голова Тернополя Сергій Надал, якого Дулеба і привів у «свободівські» лави. Двічі міський  голова ставив на голосування це питання, проте мрія Надала не здійснилася – голосів не назбиралося.  Спершу «за» виключення проголосували 29 депутатів, а коли Сергій Віталійович попросив народних обранців ще раз добре подумати – в’явився аж на один голос більше.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В міській раді Тернополя знову поменшає депутатів?

 

Висновок: не так вже Дулеба і заважає працювати депутатам міськради і його відсутність на сесіях не зовсім гальмує їх роботу. То ж Ігор Богданович досі залишається у статусі депутата Тернопільської міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: