Як активісти палили шини під Адміністрацією Президента (Фото)

Опубліковано:
10 Квітня, 2016 о 09:23
Під Адміністрацією Порошенка активісти палили шини, вимагаючи зустрічі з президентом.

 

Зранку близько півсотні активістів почали мітинг під Адміністрацією президента. Опівдні вони почали палити шини. На автівках, що приїхали під АП, були прапори “Автомайдану”, проте згодом на офіційній сторінці руху у Facebook від мітингарів відхрестилися.



 

В свою чергу, колишній лідер організації Сергій Коба заявив, що в акції беруть участь активісти різних рухів “Автомайдану” зі всієї України.

 

Активісти наполягали на зустрічі із президентом України Петром Порошенком, щоб висловити йому свої вимоги, а саме: звільнення партнера Медведчука – Віталія Малікова з керівної посади в СБУ, проведення прозорого конкурсу на посаду генпрокурора та прозорого розслідування щодо ФСБшника Шевцова і людей, які лобіювали його призначення.

 

Окрім того, мітингарі вимагали звільнення патріотів, які зараз знаходяться у в’язницях. Близько другої силовики відтіснили мітингувальників та загасили вогнище.

 

Пізніше до АП підвезли чергову порцію шин, проте розпалити з них нове вогнище активістам не дозволили. Розпочалася сутичками мітингувальників із нацгвардійцями та бійцями батальйону “Київ-1”. В результаті правоохоронці забрали шини та відтіснили активістів. Наразі під стінами АП залишаються близько двох десятків мітингувальників. Розходитися вони не збираються.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: