Як жителі Дебальцево зі сльозами на очах зустрічали “гуманітарку” з Тернополя (ФОТО)

Опубліковано:
7 Грудня, 2014 о 16:31

3 грудня у м. Дебальцеве у супроводі співробітників спецпідрозділу міліції прибув Отець Іван, який привіз жителям міста зібрану гуманітарну допомогу, в котрій були не тільки продукти харчування та одяг, а й будівельні матеріали.

 



Як розповів в. о. начальника Дебальцевського МВ ГУМВС України в Донецькій області Євген Юханов, щосереди у міській раді проводиться схід громадян, на якому місцеві жителі говорять про свої проблеми та потреби. На одній з таких зустрічей полковник повідомив мешканцям, що 3 грудня до них з Тернополя приїде з гуманітарною допомогою Отець Іван, і можна з ним заздалегідь зв’язатися по телефону і особисто попросити про необхідне. Повідомили у СЗГ УМВС Донецької області.

 

Отець Іван приїхав в обумовлений день. Місцеві жителі зі сльозами на очах вже чекали на нього. У вантажному автомобілі, який під’їхав до будівлі міської міліції, знаходилися продукти харчування, медикаменти, одяг для дітей і дорослих. Батюшка привіз також 130 листів шиферу для перекриття пошкоджених дахів будинків і органічне скло. Гуманітарний вантаж допомагали розвантажувати співробітники Дебальцевського міськвідділу міліції, спецпідрозділу МВС та батальйону «Львів». Тут же був присутній і заступник начальника Головного управління – начальник міліції громадської безпеки ГУМВС області Андрій Аносов.

 

Основна частина вантажу була вивантажена на території відділу міліції, оскільки правоохоронці постійно підтримують зв’язок з населенням і знають – кому яка допомога потрібна. Інша частина вантажу була розвезена за конкретними адресами для тих мешканців, які особисто дзвонили Отцю Івану і просили допомогти певними продуктами харчування або одягом.

 

Коли вся домопога була розвантажена, Отець Іван висловив подяку Євгену Юханову та його співробітникам за небайдуже ставлення до проблем мешканців міста. А після слів напуття вручив офіцеру ікону з ликом Миколи Чудотворця, яка допомагатиме в добрих починаннях і захистить від зла.

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дебальцеве, #допомога, #новини тернопільщини, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: