Як захистити житло від крадіїв: корисні поради поліцейських

Опубліковано:
11 Липня, 2024 о 12:19
Як захистити житло від крадіїв: корисні поради поліцейських
Захист житла від злодіїв. Фото ілюстративне з мережі інтернет

Влітку, під час відпусток, частішають квартирні крадіжки, адже злодії знають, що у цей час господарі часто залишають свої оселі без нагляду. Як убезпечити свій дім від зловмисників?

Поліцейські дають кілька порад:



«Не повідомляйте у соцмережах про свої плани на відпочинок. Встановіть надійні замки, а за можливості — сигналізацію. Завжди зачиняйте вікна, кватирки та балконні двері, закривайте штори. Не залишайте ключі у загальновідомих місцях (під килимком, у поштовій скриньці тощо). Під час короткочасної відсутності залиште світло або встановіть таймер для його ввімкнення. Попросіть родичів або сусідів навідуватися до вашого помешкання. Попередьте сусідів, щоб вони забирали рекламні листівки та стежили за підозрілою активністю. Не зберігайте вдома цінні речі, а для документів придбайте сейф. Якщо помітите підозрілих осіб чи активності біля осель, повідомляйте на лінію 102», – кажуть правоохоронці.

Батальйон «Характерники» з колишніх ув’язнених готується захищати країну

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #житло, #крадії
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: