«Як колись оповіщували містян про пожежу»: рятувальники Тернопільщини проводять екскурсії для дітей

Опубліковано:
3 Жовтня, 2024

Рятувальники Тенопільщини продовжують ознайомлювати школярів за своєю професією та проводять для них екскурсії у музеї, що знаходиться в приміщенні обласного управління ДСНС Від початку навчального року на цю екскурсію завітало вже майже три сотні школярів.

Екскурсоводи розповідають дітворі про історію пожежної охорони Тернопільщини, показуючи макети кінно-бочкових ходів та кінних лінійок, одяг перших рятувальників, моделі старовинних пожежних автомобілів.



«Також дітям розповідають, як колись місцевих жителів оповіщували про пожежу, яких правил дотримуватися, якщо у вашій оселі трапилась пожежа . Особливе захоплення у школярів викликають експонати у кімнаті мінної безпеки. Дітям наголошують на правилах поводження із небезпечними та підозрілими предметами. Адже у цей час слід бути особливо уважними та обережними», – повідомили на сторінці обласного управління ДСНС.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #екскурсії, #музей, #рятувальники
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: