Як Чортківські чиновники перед Кучмою “прогинались”

Опубліковано:
13 Жовтня, 2014 о 15:33

10 жовтня відбулася зустріч першого заступника головирайдержадміністрації Запухляка В.Б., заступника голови райдержадміністрації Вівата І.О., міського голови Вербіцького М.В., викладачів та учнів  із другим президентом України, а на часі із засновником та головою благодійної організації Президентського фонду «Україна» Леонідом Кучмою. – повідомляє сайт РДА

 



Мета візиту – вручити Чортківській дитячій музичній школі сучасно-професійний музичний інструмент фірми Steinway, Essex (вартість якого становить тринадцять з половиною тисяч доларів) для того, аби допомогти нашим обдарованим дітям долати нові сходинки незвіданих висот.


7 (5)   8 (5)

 

«Чортківська державна адміністрація вітає вас Леоніде Даниловичу у нашому краї», – звернувся із словами вдячності заступник голови райдержадміністрації Віват І.О. «Ми пам’ятаємо коли ви у 2000-му році відгукнулися на наші прохання вирішити проблему, яку спричинило стихійне лихо на Чортківщині. Ви творили добро тоді, творити його і тепер. Надіємося, що цей прекрасний музичний інструмент запалить у наших дітях ентузіазм, і вони захочуть ще плідніше працювати».
Учні, випускники, а також викладачі музичної школи продемонстрували Леоніду Кучмі наскільки талановита чортківська земля, а також успішно випробували новий сучасно-професійний музичний інструмент.


Директор дитячої музичної школи Дрогомерецький Я.В. подякував екс-главі країни за цінний дарунок та вручив гостям учнівські вітальні листівки на пам’ять.
На завершення вокально-музичної програми та слів подяки усі присутні виконали гімн України, а бажаючі ще довго фотографувалися із Леонідом Даниловичем.


Наше життя, як те фортепіано: білі клавіші – це любов і щастя, чорні – горе і печаль. Для того, аби почути справжню музику життя, ми повинні торкнутися як тих, так і тих клавіш. Цього року у зв’язку із складною ситуацією на сході ми вже достатньо торкнулися «темних клавіш», тому віримо, що завдяки подарунку благодійного фонду «Україна», під егідою Леоніда Кучми, обдарована молодь чортківщини досягне музичних вершин.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: