Яценюк помстився Шустеру і "натравив" на телеведучого податкову? (Відео)

Опубліковано:
7 Жовтня, 2015 о 23:40

Телеведучий запевнив, що до перевірки він цілком готовий. Савік Шустер отримав повідомлення від шести податкових інспекторів про перевірку його студії. Про це Шустер повідомив в ефірі ток-шоу “Шустер LIVE”, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

 



“Сьогодні до нас прийшла податкова інспекція, після всіх подій навколо нашої студії… Закриття там, закриття там, скрізь по периметру. Прийшла податкова, вручила нам якусь повістку, повідомлення, скоріше, я б сказав. Що вони прийдуть до нас в понеділок і будуть 20 днів перевіряти всі наші документи.

 

Це прекрасно, тільки чомусь шість чоловік приносять два папірці, я цього до кінця не розумію”, – сказав ведучий. Шустер при цьому звернув увагу, що “з самого відкриття студії в 2009 році, в роки правління президента Віктора Януковича, в 2012 і 2013 роках ми спеціально просили податкову прийти і нас перевірити, щоб не було взагалі ніяких питань”. “Часи були непрості, ви все це пам’ятаєте. Нам відмовили. Зараз прийшли самі. Прекрасно. Ласкаво просимо”, – сказав телеведучий.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: