Яблучні троянди які печуть усі галицькі господині

Смачні та ефектні троянди з листкового тіста та соковитих яблук – чудова ідея для осіннього чаювання чи святкового столу. Ця випічка готується досить просто і швидко, а результат вражає своїм зовнішнім виглядом та смаком.

Приклад презентації. Фото з мережі. 

Для цього рецепту вам знадобиться:  

Для початку підготуйте яблука: видаліть серцевину,  наріжте дуже тонкі скибки — не товстіше 3-х міліметрів. Збризніть їх лимонним соком, щоб яблука не потемніли. 

Розм’якшене вершкове масло варто змішати з цукром і корицею. Розкатайте листкове тісто в тонкий пласт. Змаститіть тісто сумішшю вершкового масла, цукру та кориці. Для більш насиченого смаку можете додати в начинку трохи родзинок, горіхів або цедри цитрусових. 

 

Згорніть заготовки як показано на фото

 

На край тіста викладіть пластинки яблук. Акуратно згорніть тісто з яблуками в рулет – це будуть наші троянди. 

Розкладіть заготовки  у деко для випікання кексів, так вони краще триматимуть форму.  Випікайте в розігрітій до 180-200°C духовці протягом 20-25 хвилин до золотистого кольору. 

Готові троянди слід остудити і посипати цукровою пудрою. 

Смачного! 

Останні новини: