Випічка за цим рецептом виходить, повітряна, ніжна і дуже смачна! Для того щоб приготувати ці печені ласощі вам знадобиться:
Перегляньте також:
- У Тернополі відбудуться майстеркласи з виготовлення прикрас на осінню та різдвяну тематику
- Померла жителька Чортківського району, яку жорстоко побив син
4 яйця
1 склянка цукру
1 склянка борошна;
1 кг кисло- солодких яблук.
трохи ванілі, пучка солі.
Рецепт приготування:
Для початку готуємо тісто. Збиваємо міксером яйця, додаємо цукор, знову збиваємо. Сюди ж всипаємо заздалегідь просіяне борошно, пучку солі, ваніль і масу знову гарненько збиваємо. У вас повинна вийти густа маса схожа на сметану.
Миємо і витираємо насухо ябка, розрізаємо на невеликі шматочки, видаляємо серединки. Яблука можете не чистити, вирішувати вам, але, напевно, без шкірки печені яблучка будуть більш ніжні.
Візьміть форму, змастіть її вершковим маслом і присипте невеликою кількістю панірувальних сухарів. На дно форми покласти перший шар яблук. Зверху покласти невеликі шматочки вершкового масла і залити половиною тіста. Далі – другий шар яблук і решту тіста.
Розігрійте духовку до 180 градусів і відправляйте випікатися шарлотку на годину або поки не зарум’яниться.
Коли на пирозі з’явиться “рум’янець”, візьміть сірник і проткніть пиріг. Якщо сірник буде сухим, то пиріг виймаємо і залишаємо, щоб трохи охолонув.
Шарлотка з яблуками дуже смачна з теплим молоком або з вишневим компотом. Модна присипати її цукровою пудрою.
Приємного Вам апетиту!