«Пора би було вже їх зняти, але нічого, зате не треба волонтерам  ще раз морочити собі голову, малювати на папері нові писанки, вирізати їх і знов розвішувати. Коли не йду центральною площею Тернополя – вже майже рік на деревах «цвітуть» писанки і «радують» моє око. А найвеселіше було святкувати Новий Рік і Різдво, коли посередині  Театрального майдану нашого поважного обласного центру стояла красуня-ялинка, якійсь творчі колективи виспівували колядки, щедрівки, а збоку на деревах за всім цим мирно собі спостерігали розфарбовані веселі ніби-то яйця. Такі собі були Новорічно-Рідзвяні свята у Великодньому стилі…. таке може бути певно тільки в нас.

 



Ото ж думаю я собі – гадаю, хто ж то мав зняти яйця з дерев? Дякуємо волонтерам, що зробили ті писанки минулого року і прикрасили до Пасхи місто, але, певно, про порядок в Тернополі мала б дбати міська рада, але де там. Яйця були, є, і видно, будуть.

 

Тому звертаюся до наших дорогих, дуже уважних і пильних  «наводчиків порядків». Будьте такі добрі, зніміть яйця! Вони, якшо чесно, вже не першої свіжості. Трохи повицвітали, як не як, були трохи за рік дощі, та й сніг, і вже колір не той, і вже не такі вони гарні, як перед минулим Великоднем, та й ми, тернополяни на них вже надивилися. Ніби вже вистачає. Ну, то звичайно, якщо в вас буде час…

 

І до слова, як не крути, а Тернопіль – місто колоритне…  » – розповідає тернополянин Микола Гайка.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: