Вийде ціла гора смакоти: бюджетні брізоли ви приготуєте за десять хвилин

Фарш із м’яса – чудова база для створення апетитних, поживних котлет, фрітати або ж тюфтельок. Щоб страви мали насичений смак, варто доповнити їх ароматними спеціями та часником. Сьогодні ми пропонуємо приготувати бризолі з фаршем.

Як приготувати бризолі з фаршем

Інгредієнти:

Інгредієнти для начинки:

1. До фаршу додати сіль, перець, часник сухий, італійські трави, яйце, панірувальні сухарі, сметану, зелень, засмажку і перемішати.

2. З вафель сформувати заготовки.

3. Змастити фаршем вафлі.

4. До 4 яєць додати сметану або майонез і збовтати виделкою.

5. Обмокнути заготовки та обсмажити на маленькому вогні під закритою кришкою до готовності з обох боків.

Останні новини: