Вихованки Тернопільського коледжу здобули нагороду на Фестивалі військово-патріотичного мистецтва

Опубліковано:
30 Вересня, 2024 о 21:14
Вихованки Тернопільського коледжу здобули нагороду на Фестивалі військово-патріотичного мистецтва
Тернопільський коледж. Фото закладу.

28 вересня 2024 року, напередодні Дня захисників і захисниць України, у Львівському ліцеї імені Героїв Крут вперше серед вихованців військових ліцеїв, ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою, коледжів та курсантів вищих військових навчальних закладів оборонного сектору пройшов Фестиваль військово-патріотичного мистецтва «Арт-А».

Повідомляє Тернопільський коледж.



Цей захід є важливою складовою національно-патріотичного виховання молоді, що базується на прикладах сучасних героїв і сприяє розвитку творчих здібностей молодих талантів. Вихованки Тернопільського державного професійного коледжу з посиленою військово-фізичною підготовкою брали участь у трьох номінаціях: вокальні солісти, художнє читання, авторська поезія, а також вокально-інструментальні ансамблі.

Вихованки Тернопільського коледжу здобули нагороду на Фестивалі військово-патріотичного мистецтва
Тернопільський коледж. Фото закладу.

“Особливо приємно відзначити, що наші мажоретки та співачки стали лауреатами третьої премії у номінації вокально-інструментальних ансамблів. Вітаємо їх і керівника, Володимира Ігоровича Собківа, із цією важливою нагородою!

Загалом у Фестивалі взяли участь понад 150 кадетів із 16 вищих закладів оборонного сектору України, які змагалися під гаслом «Мистецтво, створене кадетами». Серед співорганізаторів заходу були Департамент культури, національностей та релігій Львівської ОДА, а також Департамент освіти і науки ЛОДА. Завдяки підтримці державних структур вдалося зібрати професійне журі, яке включало провідних діячів культури та мистецтва: професора Романа Яціва, заслуженого хореографа Побєду Харісова, заслуженого діяча мистецтв Олексія Кравчука та співака Назара Савка.

Дякуємо організаторам за можливість взяти участь у заході та чекаємо на наступний рік!”, – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коледж, #Тернопільський коледж
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: