Волонтери просять допомогти придбати зимові шини для авто на фронт

Опубліковано:
7 Січня, 2016 о 11:43

Волонтери Логістичного центра допомоги бійцям АТО знову готують на схід чергову автівку для нашої 44 окрема артилерійська бригада. Аби машина не підвела на передовій, тут на місці, вкладають купу часу та зусиль ремонтуючи кожний гвинтик. Все, що передається хлопцям – випробовують волонтери на собі. Під час такого тестування, волонтер Назар Хамуляк добряче пошкодився, бо у автомобіля на ходу відпали колеса. Таким чином ще раз упевнилися, що потрібно колеса змінити на нові. 

 



На даний час у волонтери немають можливості забезпечити автівку зимовими колесами, адже на ремонт і без того витрачено багато коштів, тому звертаються до тернополян. Можливо, хтось може стати помічником або має бажання здійснити для хлопців адресну допомогу, закупивши колеса 235*75 R.15 (ширина:235 / висота: 75 / радіус:15). За усіма подробицями звертайтеся на“гарячу” лінію: (097)2-055-055.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: