Волонтер Логістичного центру: «Люди зараз допомагають значно менше»

Опубліковано:
12 Вересня, 2015 о 14:43

Волонтери тернопільського Логістичного центру вчергове повезли допомогу на схід. Вони навідують наших військових традиційно не з порожніми руками. Цього разу їм, крім інших речей, за допомогою меценатських коштів та діаспори вдалося придбати машину.

 



Волонтери збирають кошти на необхідні речі, як тільки можуть – організовують різні заходи. У серпні їм вдалося зібрати 76 тисяч гривень. Серед покупок на ці гроші  – амуніція, обладнання для військових та генератор. Однак з грошима зараз сутужно, бо сприяють меценати, а звичайні люди допомагають набагато менше. «Зараз від людей – і ми їх розуміємо, бо тарифи на комунальні послуги зросли і час непростий, – процентів 15-20 лишилося, порівняно від того, що було раніше. В основному підприємці допомагають, а також збираємо кошти по фестивалях. На святкуванні Дня міста, наприклад, наші хлопці і дівчата варили кашу, смажили шашлики. Так ми назбирали цю суму», – розповідає волонтер Логістичного центру Богдан Кіндій.

 

Попри міжнародні домовленості, перемир’я на сході – досить хитке, – кажуть волонтери. Підтвердження цьому – під час минулої поїздки потрапили під обстріл. Проте це ще більше спонукає їх допомагати бійцям на передовій. Тим більше, що уже помалу треба помалу готуватися до зими. Їм необхідні бензопили, теплі речі, зокрема білизна, а також продукти, зокрема домашні консервації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: