Волонтер з Тернополя влаштував благодійний заїзд на кріслі колісному

Опубліковано:
16 Травня, 2024 о 22:20
Сергій Цитриков
Сергій Цитриков влаштував благодійний заїзд на кріслі колісному. Фото: соцмережі

Сергій Цитриков завершив благодійний заїзд на кріслі колісному на підтримку Збройних сил. За тиждень чоловікові вдалося зібрати близько 120 тисяч гривень на FPV-дрони, які він, до слова, виготовляє самостійно.

Сергій розпочав свою мандрівку 10 травня. Світлини, відео та короткий опис про те, як проходить заїзд, він публікував у Фейсбуці.



Сергій Цитриков
Сергій Цитриков влаштував благодійний заїзд на кріслі колісному. Фото: соцмережі

Волонтер каже, ідея зробити благодійний забіг на кріслі колісному полягала у тому, аби здолати 300 кілометрів у напрямку північних районів нашої Тернопільської області.

Кінцевий пункт – театральний майдан.

Подорож Сергія відбувалася на кріслі колісному з електричним мотором. До нього він звик і долати відстані для чоловіка – звичне діло. Сергій Цитриков їздить відтоді, як у 2017 році травмував хребет.

– Там колесо має 25 Вт. Воно працює не на самих акумуляторах. Потрібно постійно крутити, щоб їхати нормально хоча б 30-35 км/год.

У подорожі стали в нагоді прапори. Вони привертали увагу і були своєрідним «маячком» для водіїв, що також рухалися в його напрямку.

Волонтер під час заїзду. Фото: соцмережі

На зібрані кошти волонтер планує закупити деталі для безпілотників, адже комплектуючі доволі дорогі. FPV-дрони виготовляє самостійно і уже добре розуміється у цій справі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Голос
Теги: #благодійний заїзд, #волонтер, #заїзд, #Сергій Цитриков
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: