«Волонтер» з Тернополя шириться Україною

Опубліковано:
14 Жовтня, 2014 о 10:22

Більшість накладу видання «Волонтер», що вийшло друком у Тернополі на початку жовтня накладом 50 тис., уже розійшлося Україною. Паперову версію «Волонтера», окрім Тернополя, можна зараз знайти у Вінниці, Івано-Франківську, Львові, Києві, Кременчуку, Миколаєві, Первомайську, Полтаві, Харкові, Херсоні, Черкасах, ряді містечок Дніпропетровської, Кіровоградської та Хмельницької областей.




«Волонтер» намагається дати відповідь на одне з найпоширеніших питань нашого часу: “Коли це все закінчиться?” Відповіддю є не конкретна дата, але умова чи спосіб — коли кожен українець працюватиме на перемогу. Видання спонукає українців долучатися до волонтерського руху — підтримання армії, поранених, сімей загиблих і біженців; боротьби з корупцією та розбудови держави. Містить різноманітні приклади того, як можна бути корисним у час війни, навіть не будучи на передовій чи не маючи грошей. На шпальтах видання (12 сторінок А3 формату) ідеться про медичну і моральну підтримку війська, інформаційну безпеку, цивільну оборону (викладено основні фактори, засоби й навички необхідні для виживання в екстремальних умовах). Розділ “Інженерні війська” містить інформацію про технічні розробки, що потребують допомоги фахівців-добровольців: безпілотні літальні апарати, саморобні броньовики, тактичні окуляри, мобільні пічки тощо. Видання містить довідкову інформацію про локальні центри допомоги армії по всій Україні, військові госпіталі, курси військової і медичної підготовки; корисну інформацію для біженців, сімей військовослужбовців, поранених.


«Волонтер» створено колективом волонтерів, переважно тернополян, які загалом представляють всі регіони України. Надруковано на пожертви українців Донецька, Львова, Лондона, Нью-Йорка, Слов’янська, Тернополя й Цюріха. Це неперіодичне видання, розповсюджується безкоштовно, не містить політичної реклами. 


При бажанні отримати паперову версію «Волонтера», пишіть на ел.адресу: volonterist@gmail.com; електронна версія видання є за наступним посиланням:

https://drive.google.com/file/d/0B8UY1VGvrXxndXBCcXhIM2tUQTg/view

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: